Rekolan Panimo on nyt Fiskarsin Panimo

“Panimon juuret ovat edelleen Rekolassa, mutta puu on kasvanut eri suuntaan”, tuumailee toimitusjohtaja Jari Leinonen. “Olemme kotiutuneet Fiskarsin idylliseen ruukkiin ja nimenvaihdosta on toivottu jo pitkään, monelta suunnalta. Samalla muutetaan oluiden pullokoko 0,5L pullosta 0,33L pulloon, mikä on asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden toiveista lähtenyt muutos”, jatkaa Leinonen.

Osakeyhtiö pysyy samana, samoin yhteystiedot. Brändin designiin tulee pientä muutosta, mutta se ja oluiden etikettien alkuperäinen henki säilyy. Uuteen pulloon siirtyminen kaupoissa, ravintoloissa ja tukkureilla tapahtuu vaiheittain kevään ja kesän aikana.

“Vuonna 2016 viritimme Panimon tiukkaan kasvukuntoon; saimme maksettua kaikki perustamiseen liittyvät pankkilainat pois ja investoimme reilusti tankkikapasiteetin kasvattamiseen. Tuotantokapasiteettimme on nyt tuplasti suurempi kuin vuosi sitten”, iloitsee Jari Leinonen.

Kasvua haetaan myös tiivistämällä yhteistyötä Valkoisen Ristin kanssa, joka hoitaa vähittäiskauppaketjuja. Yhteistyö tukkujen kanssa jatkuu eli PM-Juomatukku myy ja jakelee, logistisina kumppaneina jatkavat Kesko, Heinon Tukku ja Inex sekä Suppilog. “Lisäksi avaamme ovia vientiin, olemme mm. mukana Suppilogin aloittaessa toimintaansa Kiinan markkinoilla”, sanoo Leinonen.

Olutvalikoimaan tulee pieniä muutoksia, osa oluista poistuu, mutta uusi olutmestarimme Topi Pakarinen on kehitellyt todella hienoja oluita tilalle. Pidetty, hiukan hämmentävä ”Suomi-lambic” tekee paluun, eli Kaksi Kotia Vailla Humalaa villiyrtti-pakuri gruit nousee vakiotuotantoon. Kesälle tulee uutuutena myös kevyt, raikas, gluteeniton karpalolla maustettu luomu gose.

Panimon Puoti aukeaa jälleen kesäksi. 15.5.2017 alkaen “tehtaanmyymälämme” on kesällä auki päivittäin. Toivomme alkoholilainuudistuksen edistyvän ja tuovan mahdollisuuden myydä puodistamme myös yli 4,7% oluitamme. Myös vahvemmista tuotteistamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja mm. ruokajuomaksi.

Fiskarsin Panimo

Lisätietoja:

Jari Leinonen CEO/Co-founder
Fiskarsin Panimo ja Puoti
jari@fiskarsinpanimo.fi
Peltorivi 7, 10470 Fiskars
puh. 0409381411
www.fiskarsinpanimo.fi
www.tuoppijasapuska.com

This entry was posted in Panimo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.