Oluiden saatavuus laajenee

Reaaliteetit iskee välillä vastaan ja huomaa, että kaikkea ei kerkeä tekemään itse.

Olemme sopineet Juomatalo Pikkulinnun kanssa oluidemme laajemmasta myynnistä ja jakelusta. Tämä antaa itselle aikaa keskittyä tuohon olennaiseen, eli panimon pyörittämiseen ja Pikkulinnun kaverien kokeneissa sekä osaavissa käsissä on oluiden saaminen kauppojen, markettien ja ravintoloidenkin hyllyille.

Ensimmäinen lavallinen pulloja, lähinnä Metsän Henkeä lähti viikon 38 lopussa heidän suuntaan ja jakelu on jo alkanut.

Pyrimme edelleen pitämään saatavuus -sivua ajantasalla heiltä saamamme informaation mukaan, joten sieltä kannattaa bongailla, sattuisiko Rekolan Panimon oluita olemaan myynnissä lähistöllä. Tämä on meille iso askel ja toivottavasti oluet löytävät uusia ystäviä.

This entry was posted in Panimo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Oluiden saatavuus laajenee

 1. Kaupan Kalle says:

  Miksi juuri/vain Juomatalo Pikkulintu? Olen itse kaupan alalla ja vaikka Pikkulintu onkin mahtava firma, niin “huonona” puolena on se, että heillä on aika paljon hintavia tuotteita, jotka eivät kierrä kaupoissa (pl. isot marketit ja hypermarketit) kovin nopeasti, joka taas johtaa siihen, että heiltä ei viitsi tilata niin usein, ts. tarvitaan tietty määrä laatikoita, ettei tule rahtia (+tavaran kierto on hidasta). Itsekin haluaisin teidän tuotteita heiltä tilata, mutta pitää odottaa varmaan pari kuukautta ennen kuin tilanne näyttää siltä, että hyllyissä on taas tilaa. Mutta kuitenkin hieno juttu, että homma on lähtenyt rullaamaan!

 2. Malty-Jari says:

  Kiitos Kalle viestistä. Ihan hyviä pointteja. Pikkulintuun päädyttiin, koska sitä suositeltiin meille kolleegojen puolesta ja myös omat kokemukset ravintola-ajalta vahvisti asiaa. Heillä on myös kokemusta ja näkemystä alasta ja osaavat kyllä nähdä asiaa meidänkin kantilta. Heillä on myös meidän kokoiselle panimolle melko sopivan kokoinen myyntialue.

  Se on ihan totta, että määrät ovat reiluja jos rahtivapaana haluaa.
  Itselle on kuitenkin mahdotonta pyörittää panimoa, hoitaa myyntiä ja jaella laatikoita. Huomasin nimittäin, että jos laatikon pari vie itse rahtivapaana, niin äkkiä oli mennyt useampi päivä kierrellessä 10 – 20 laatikon kanssa. Tämä oli pois panimon hommista. Silloin tällöin heitän setin joillekkin edelleen itse, mutta aika vain ei riitä kaikkeen. =)

  Mikäli toimit pk-seudulla niin kilauta ihmeessä, eiköhän me saada järjesteltyä pulloja teillekin nopeammin kuin 2 kk päästä. …siis kunhan saan olutta tankeista pulloon, varastossa ei juurikaan ole mitään tällä hetkellä. 😉