Oluet pantu

Pikainen päivitys. Nyt on tankit täynnä kypsyvää olutta. Haasteita oli matkalla, kuten Facebookista näkyy kuvien kera.

Paljon on vielä laitteiden kanssa hommaa, jotta seuraavilla kerroilla sujuisi panot ja pesut sutjakammin. Näinhän se menee uusien laitteiden kanssa ekakertalaisella.

Meillä on tarkoitus saada oluet myytyä pääosin pulloissa ja tätä varten tarvitaan etiketöintikone. Viikko sitten asennettiin se ja päiväysleimuri sekä syöttöpöytä pulloille. Etiketti tulee olemaan läpinäkyvä tarra ja oli hiukan hiomista, että saatiin etiketöinnissä rypyt pois. Nyt etiketit kiinnittyvät sileästi, mutta asentaja tulee myös paikalle, kun ensimmäisiä oluita oikeasti ryhdytään pullottamaan. Kaiken varalta.

labeling machine at Rekola Brewery

Pullotuskoneen huoltoa ollaan tahallaan viivästetty. Itse asiassa valmistajan edustaja ehdotti itse, että jos hän tulisi paikalle laittamaan laitteen kuntoon silloin, kun oluet ovat pullotuskunnossa. Sehän passaa. Mikäli pullotettaessa oikeaa tuotetta ilmenee jotain ongelmaa, niin siihen voidaan reagoida heti ja osaava kaveri on paikan päällä. Näillä näkymin oluet lirahtavat pulloihin kuun vaihteessa.

Eniten tässä jännittää, että oluet kypsyvät kuten pienemmätkin satsit ovat tehneet, sekä tietenkin se, että Alkon labraan toimitettujen näytepullojen prosentit ja muut osuvat kohdalleen. Se selviää loppuviikosta.

Makuasioita odotellessa, Kippis!

This entry was posted in Panimo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.