Muutoksen tuulet

Tervehdys pitkästä aikaa!

Kuten olet ehkä huomannut, niin  Rekolan Panimon blogissa on ollut aika hiljaista viime aikoina. (Facebookissa ja Twitterillä on taas ollut sitten elämää sitäkin enemmän) Kaikki paukut on käytetty muuttoon ja valitettavasti blogin päivitykseen ei sitten vaan rahkeet riittäneet. Ja toinen merkittävä syy miksei uutta blogi päivitystä ole tullut, on ollut ettei ole ollut hirveästi uusia aiheita. Tämän blogin ideana oli alunperin kertoa meidän kokemuksia (positiivisia ja negatiivisia) siitä kuinka pienpanimo laitetaan pystyyn. Ja nythän se on pystyssä, joten…niin 🙂

Tulimme sitten siihen tulokseen, että todetaan tosiasiat niin kuin ne on; kun aiheet ja into kirjoittaa ovat hieman hiipuneet niin blogi jääköön arkistoon ja kerrotaan kuulumisia Facebookin ja Twitterin kautta.
Nettisivuilla muutos näkyy lähinnä siinä, että blogi siirretään pois pääsivulta ja pääsivulla kerromme oluista ja palveluista. Tuoppi & Sapuska blogi jatkaa edelleen olemistaan ja sinne lisäilemme aina välillä uusia reseptejä.

Muutoksen tuulet eivät ole mitään taifuunin luokkaa, enemmänkin lempeää ja kesäistä merituulta. Sivusto muuttuu siis hieman lähiaikoina, jonka avulla (kuten kliseisesti kuulu sanoa) palvelemme sinua vieläkin paremmin.

Hauskaa kesän alkua ja tervetuloa Fiskarsin Ruukkiin ja Panimon Puotiin.

T: Malty-Jari & Malty-Juha

p.s. Laita kuva jakoon Faceen, jos viet Rekolan Panimon putelin maailmalle. 🙂

 

This entry was posted in Panimo and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.