Misalista rules

Hyvin on ripeästi lähtenyt vuosi liikkeelle. Tuli heti tiukka paikka, kun saatiin uusi satsi pulloja tehtaalta, Juhalle napsahti rekan purku nakki. Pulloja sitten täytellään tammikuussa urakalla, kun oikeastaan kaikki tankit on täynnä ja oluet valmistuu tässä kuussa.
beer bottlesYksi tankki saadaan onneksi heti tyhjäksi, kun tuli “pikku” tilaus ja pitää saada ihan uusi olut tulille asap. Se pitäisi nimittäin olla ensi kuun puoleen väliin mennessä valmis ja maltaat on vielä Lahdessa Viking Maltilla. Uudesta oluesta lisää helmi-maaliskuun vaihteessa, tai eihän se ihan kokonaan uusi ole, muunnos vanhasta.  😉

Pullojen lisäksi varaston täydennyksiä on pitänyt tehdä vähän joka saralla. StoraEnsolta tilattiin uusi satsi laatikkoaihioita, humalaa Tanskasta, maltaita Lahdesta, etikettejä Espoosta, hiivaa jenkeistä yms… ja pitäisi muistaa tilata myös pesuaineita. Tässä on näitä juttuja järjestellessä samalla roudaillut oluita Mäntsälä – Vantaa akselille.

Monenmoista systeemiä pitää siis muistaa. Itseasiassa muistilaput ovat tulleet panimon myötä tutuksi, lähinnä työlista muotoisena, mutta kuitenkin. Ne jeesaavat paljon, onpahan asiat kirjoitettu ylös ja ne voi vetää yli kun on tehty. Ei tarvitse miettiä mitä seuraavaksi tekisi, kun lukee vain seuraavan homman ja alkaa painaa. Ainakin omaa toimintaa ovat tehostaneet. Misalista rules.

This entry was posted in Panimo and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Misalista rules

  1. Lisko says:

    Kiva kun jaksatte yrittää. Amerikan Serkku on hyvä olut, todella lähellä Spitfireä, mutta erottuu omalla maullaan. Seuraavan palkkapäivän herkuttelulistalla ehdottomasti. Onnea alkaneelle vuodelle!

    • Malty-Jari says:

      Kiitos kiitos. Pitää painaa, taas on tankit täynnä ja jos hyvin menee niin pari tankkia pullotetaan Amerikan Serkkua tulevana viikonloppuna. Töitä riittää ja jotain uuttakin on suunnitteilla joten mikäs tässä on puksuttaesssa. Pakkapäivän herkuttelulista kuulostaa hyvältä idealta 😉