Metsään meni

Kuten jo keväältä asti blogia seuranneet ovat huomanneet, kaikki ei mene aina niin kuin Strömsöössä. Tällä kertaa tulikin takkiin aika ikävästi.

Hajosi nimittäin termostaatti käymistankista. Tästä johtuen satsi Metsän Henkeä on mennyt pilalle, vika makuja sekä hajuja moneen suuntaan. Pääkäyminen oli jäänyt kesken. Vaikka mittari näytti pääkäymisen aikaan normaalia 22 astetta ja jäähdytys oli päällä, otin testipalan, niin se olikin yllättäen vain noin neljä asteista, eli käyminen oli ollut vaivalloista ja hyytynyt kesken josta johtuen oluessa oli vahva rikin katku.
Termostaatti temppuili muutenkin, ja kun koetin pelastaa satsia uudelleen hiivauksella, hiilidioksidilla tuulettamalla yms, niin eihän siitä mitään tullut, vain uusia vikamakuja ja hajuja.

Lähinnä harmittaa se, että nyt menee taas kuukausi ennen kuin saadaan uutta satsia valmiiksi ja edelliset on jo myyty loppuun. Varmasti tulevat loppumaan myös kauppojen hyllyiltä, ennen kuin uutta saadaan liikenteeseen. Toki myös hukkaan menneet raaka-aineet ja aika sapettaa. 🙁

No tankkiin on nyt saatu uusi termostaatti ja uutta Metsän Henkeä pukataan tulille. Elävien tuotteiden kanssa saapi olla tarkkana ja tuotteen pitää olla kunnossa kun se ovesta ulos lähtee, tämä ei nyt sitten lähde. Tutut panimomestarit lohduttelivat, että näitä kuulemma sattuu. Pitää vaan toivoa, ettei näitä käy usein.

This entry was posted in Panimo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.