Loppukiri jo ennen alkua

Haipakkaa haipakkaa. Puolitoista viikkoa on mennyt panimolla puolille öin ja aamulla takas, mutta nyt näkyy valoa (vierrettä?) tunnelin päässä.

Aamu alkoi todella “hienosti”: Ensin meni tietokoneesta näytönohjain tai jotain, sitä ei voinut käyttää. Sitten vanhalla pikkuläppärillä kattoo panimon postit: kaikki firmaan liittyvät serverit rikki, eikä tietoa mikä vialla, tahi milloin korjaantuu.

Sitten kopsahti posti ja iloinen yllätys:

Tänään saatiin luvat !!! =)

Tästä voisi vetää johtopäätöksen, että mikäli kaikki on yleisesti kunnossa, niin kun Tulli kyselee vakuuksista, ollaan tosiaan jo loppusuoralla lupien kanssa.

Muutenkin on ollut aika nousua: Toissayönä frendi ratkoi ongelmat isoimman pumpun kanssa, eli whirlpool toimii nyt kuin unelma. Ja lisäksi nyt, juuri äsken saatiin hoidettua jäähdytykset pyörimään puoleen tankeista. Loppuihin sama kuntoon varmaankin viikonloppuna. Kiitos Artolle jeesistä.

Pari pikku kilkettä ja letkun pätkää pitäisi hoitaa, niin saadaan ihan oikeasti panna ensimmäiset vierteet tulille, lupien kera. Maltaat hiivat ja humalat ovat myös valmiina osaan oluista. Johan tätä on odotettukin… ainakin itse. Nähtäväksi jää miten reseptien skaalaukset onnistuu, toivottavasti ei tosiaan tarvitse moneen kertaan “kokeilla”.

Näin kuitenkin nyt. Hyvältä näyttää ja tuntuu. Luvat on kourassa ja vehkeet miltei panokunnossa. Enää puuttuu ne makuasiat, Kippis!

This entry was posted in Panimo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.