Kiitos vuodesta 2012

Iso Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tekemisissä Rekolan Panimon pystyynsaattamisen kanssa vuonna 2012.

Ollaan tutustuttu hitsaajiin, sähkäreihin, letkujen ja liittimien maahantuojiin ja valmistajiin, kaasukauppiaisiin, upeisiin asiakkaisiin, sisäänostajiin, tukkuliikkeiden kööriin, rahoituslaitoksien päättäjiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Tutuiksi on tulleet myös muutamat toimittajat, jotka ovat tehneet meistä juttuja lehtiin, radioon ja  jopa televisioon. Enpä olisi ikinä tuotakaan uskonut. Kiitos, että viette yhteistä asiaa eli olut- ja ruokakulttuuria eteenpäin.

Erityisen lämpimät kiitokset kaikille reippaille pullotustalkoissa olleille ystäville ja tutuille. En tässä nimiä luettele, mutta tiedätte keitä olette. Oltaisiin oltu aika pulassa mikäli ei apuja olisi teiltä saatu. Samoin kiitokset myös Heinäkuun SOPP:ssa apuna olleille leideille ja festarin työntekijöille.

Kiitos graafisen puolen Ainolle & Joonalle. Teidän suunnittelemat jutut on nyt kaupoissa & netissä ja ovat saaneet paljon huomiota. Kiitos!!

Kiitos myös aktiivisille seuraajille ja kommentoijille täällä panimon blogin puolella, Tuoppi & Sapuskassa sekä Facebook-sivulla. Erityisesti on ollut mukavaa törmätä oluita maisteleviin ihmisiin festareilla, tapahtumissa ja baareissa, vaihtaa kokemuksia, jakaa tuntoja ja kuunnella teidän luonnehdintoja oluistamme. On ollut mieltä kohentavaa myös lukea kommentteja, artikkeleita sekä blogipostauksia tuotteistamme ja toiminnastamme.

Rekolan Panimo eli Jari & Juha toivottavat kaikille varsin maukasta vuotta 2013!
Maistelkaa oluita ja ruokia avoimin mielin, etsikää uusia makuyhdistelmiä ja nauttikaa makuasioista, Kippis!

This entry was posted in Panimo and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.