Katajan Kuiske

Katajan KuiskeMeidän uusin tulokas olut repertuaariimme on katajanmarjoilla höystetty rukiinen olut. Perinteisten makujen lojaali kumppani. Sopii myös nuotion ääreen sellaisenaan.

Haimme tällä oluella perinteisiä suomalaisia makuja, joten rukiin tuoma vahva maltaisuus yhdistettiin kuiva-katajanmarjointiin, jolla pyrittiin saamaan esille eritoten se raikas marjojen aromi. Olut on kehitelty yhteistyössä keittiöpäällikkö Ali Suvialan kanssa Ravintola Ainon v.2012 riistamenuun ja tähtäimessä erityisesti riistaruokien kanssa toimiva sekä niiden makuja tukeva juoma. Unohtamatta tietenkään juotavuutta, se on tärkeä asia, että olutta voi ottaa toisenkin lasillisen, vaikka ihan sellaisenaan.

Tällä hetkellä (syyskuu 2013) saatavissa vain hyvin varustelluista pubeista mm. Villapakka, Oljenkorsi ja myös Porvoon Paahtimo… muutokset mahdollisia  😉

Alc. 6,3 til-%
KV: 14
väri: tumman ruskea
katkeruus: kevyt

This entry was posted in Panimo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Katajan Kuiske

  1. Anne Immonen says:

    Herahti katajanmehut kielelle! Ehkä on tehtävä ristiretki pe Villapakkaan yhdelle. Saisikohan sinne houkuteltua muitakin extempore maistiaisiin, kun eräät lähtevät Etelä-Amerikkaa valloittamaan… Haluan aina olla uutuksien esikartanoissa.
    Alille terveiset, teimme tiivistä yhteistyötä hänen kanssaan edellisessä elämässä Kipinän ja Ainon tukkutilausten merkeissä.
    Menestystä toivoen Anne

  2. Pingback: Riista & Olut -menu | Tuoppi & Sapuska