Kaksi Kotia – Kuuma Kurpitsa

Kaksi Kotia saaga jatkuu. Teimme uuden Kaksi Kotia kollaboraatio- oluen tällä kertaa Jyväskylässä, Panimo Hiisin tiloissa.

Panimo Hiisi ja rekolan Panimo kollaboraatio olut

Nyt oli aiheena syksy ja siihen liittyen kehiteltiin kurpitsa pale ale pohja, jota terästettiin oikealla suomalaisella Fatalii:n kehittelemällä chilillä. Todellinen pientuottajien taidonnäyte siis.

Tuloksena on varsin juotava ja miellyttävä olut, josta löytyy jopa makuna tuo chili. Kurpitsan osuus on suhteellisen pieni, mutta sanoisin, että kokonaisuus on tässä kauppavahvuisessa hyvin balanssissa. Aji Fantasy chili tuo tietenkin pienen potkun perään. Se ei iske päin naamaa vaan hiipii hissukseen perässä.

Käykää ihmeessä testaamassa tämä Hiisi & Rekola kollaboraation tulos. Itse diggaan!   Kaksi Kotia – Kuuma Kurpitsa on saatavilla tarkasti valituista anniskeluravintoloista näillä hetkillä. Juuri nyt esimerkiksi stadissa Villi Wäinössä ja mm. Halloweenin aikoihin Oljenkorressa.

Faktat:
Humalat: Amarillo & Magnum
Maltaat: Pale ale, Crystal, Munich, vehnä
Lisämaut: kurpitsa ja Aji Fantasy chili
Alkoholi: 4,5 til-%
Kantavierre 10,8
IBUT: 24

Yhteistyössä on voimaa! Powered by Fatalii, brewed by Hiisi & Rekola.

Makuasioita, Kippis!

This entry was posted in Panimo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kaksi Kotia – Kuuma Kurpitsa

  1. daniel says:

    Hi, great guys that you’re trying to change the way how to drink beer in this country not only just about getting drunk but to enjoy a really good beer. Can you get your beer to citymarket in kirkkonummi ? As they don’t have it there..
    Keep up the good job