Hyvät ja huonot uutiset

Nämä on näitä viestejä joita ei haluaisi kuulla: Laitteet myöhästyvät.

Näin kuitenkin kävi, Englannin päässä pieniä ongelmia alihankkijoiden kanssa ja näin ollen itse panimolaitteiden toimitus viivästyy alkuperäisestä noin kuukauden. Uusi laitteiden asennus on nyt sovittu toukokuun loppupuolelle. Itsehän tälle ei voi mitään muuta kuin toivoa että ne tosiaan tulevat tuolloin.

Onneksi on kaiken näköistä pientä hommaa hoidettavana laitteita odotellessa.

On koottu lavahyllyjä takaseinustalle, jotta saadaan lisää varastotilaa. Hyllyt saatiin vuokraisännältä käyttöön, kiitos vain! Myös ”keittiö” valmistui yläkaappeineen yhteen nurkkaan, joten pieni hella kylkeen niin päästään keittelemään.

Tilattiin pumppukärryt, jotta pääsee niitä tulevia lavoja pyörittelemään, eikä tarvitse naapurin trukkia olla aina kyselemässä. Hinta oli 200, joten ei paha, toivottavasti kestävät. Siivousvälineitä, mm. lastoja, harjoja yms. haettiin ja puhdistettiin lattiat kertaalleen suurimmista roskista. Siistiä vieraita varten!   😉

Tilattiin myös hiilidioksidi- ja pH-mittarit, jotta on jotain muutakin kuin suuntuntuma ja mutu millä tarkastella tuotantoa & tuotteita. Samoin ensimmäiset hiivat ovat hoidossa.

Vielä on auki AGA & kaasut ja niiden härpäkkeet, niitä selvitellään tulevilla viikolla.
Old Lady pitää siistiä ulkoapäin ja kenties laittaa hiukan väriä pintaan.
Etikettien tekstejä on tarkastettu ja hiottu, ne alkaa olla painoa vaille valmiit.

Kokoajan homma etenee, vaikka vauhti ei päätä huimaakaan. Kippis! t. Jari

This entry was posted in Panimo and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Hyvät ja huonot uutiset

  1. Malty-Jari says:

    Lisätään nyt vielä hyviin uutisiin että viime viikolla oltiin meihin päin muutamalta taholta yhteydessä ja he totesivat ottavansa mielellään tulevat oluemme myyntiin. Oikein hyviä uutisia! =)